Foreningens formål m.m.

Velkommen til Hjerteforeningens Motionsklub, Thisted
Hjerteforeningens Motionsklub, Thisted er en klub, under paraplyen Hjerteforeningen. Og dermed underlagt deres rammer og regler.

Hjerteforeningens Motionsklub, Thisted´s formål er:
– at arrangere lokale aktiviteter indenfor den virksomhed, som Hjerteforeningen centralt lancerer
– at arrangere lokale motions aktiviteter, til gavn for alle Thyboer.

Hjerteforeningen´s Motionsklub, Thisted´s aktiviteter bliver koordineret af en bestyrelsen. Bestyrelsens arbejde er underlagt de vedtægter, der er besluttet på generalforsamlingen. Der er generalforsamling i januar. Her vælger man bestyrelsesmedlemmer, godkender regnskab, får formandens beretning m.v.
Regnskabet sendes til Hjerteforeningens hovedkontor og bliver også godkendt der.

Bestyrelsen: Der er 5 medlemmer og en suppleant. Blandt bestyrelsens midte vælger man formand, sekretær, kasserer. Bestyrelsens medlemmer er på valg hver andet år. 2 i ulige årstal og 3 i lige årstal.

Faste aktiviter for Hjerteforeningens Motionsklub:
• Træningsaftener hver tirsdag og torsdag kl. 19 fra Rolighedsskolen. Der er både gående og løbere. Du er også velkommen, selv om du ikke er medlem.
• 1 time i Thyhallens motionscenter om søndagen i vinterhalvåret
• Nytårsmarch
• Generalforsamling og årsfest i januar
• Byløb i juni måned
• Kvindeløb i august måned
• Medarrangør til Nystrup løbet i august måned
• Og deltager i andre aktiviteter i lokalområdet
• Vi samarbejder med hjerteforenings lokalkomite i Thisted

Medlemmer:
Der er ca. 295 medlemmer af HMT, januar 2015.

Nyt medlem:
Man kan blive medlem ved at kontakte kasserer Johannes Christensen, Tlf. 20 44 34 25 eller christensen.johs@gmail.com
Når man ønsker at være medlem af Hjerteforeningens Motionsklub, Thisted skal det præciseres ellers bliver man kun medlem af selve Hjerteforeningen. Prisen er den samme.
Hvad får man ud af at være medlem af Hjerteforeningens Motionsklub, Thisted udover fordelene ved at være medlem af Hjerteforeningen:
– Du støtter en god sag i Thy
– Du modtager Løbethisten, 3 gange årligt
– Du kan frit benytte Thy Hallens motionscenter 1 time søndag formiddag i vinter halvåret
– Du kan få et socialt samvær med andre mennesker, der gerne vil dyrke motion.
– Jo flere medlemmer foreningen har, jo mere indflydelse kan vi få i Thy

Kontigent pr.1/1 2012:
335 kr. for parmedlemskab
220 kr. for enkeltmedlemskab

Som medlem af foreningen:
Du kan melde dig som hjælper eller bestyrelsen kan bede om din hjælp til de forskellige arrangementer.

Opgaver som bestyrelsen arbejder med i januar 2015:
– klæde ny bestyrelse på til opgaverne
– opdatering af hjemmesiden
– motionstime/center til hjertepatienter i lokalområdet
– arrangere motionsturer ud i naturen

Sponsorer:
Vi har rigtig mange store og små sponsorer. Firmaer og de handlende i Thy-området giver flotte sponsorater til hjerteforenings motionsklub. Med deres velvillighed kan klubben være med til at fremme interessen for motion.